FANTASY HISTORY - ИСТОРИЯ ФЭНТЕЗИ (Эпоха Магии и Механики)
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Архив - только для чтения
Модератор форума: Andrian  
Форум » ФЛУДИЛЬНЯ » АльтернаЦива » клик по мини карте (случайный и не очень)
клик по мини карте
RangerДата: Суббота, 15 Октября 2011, 11:00 | Сообщение # 1
Admin
Группа: Администраторы
Сообщений: 676
Репутация: 5
Статус: Offline
острів Хортиця

- Батьку Кошовий. Батьку Кошовий! Ми цілий день пливли. І вздовж лівого берега і вздовж правого берега. Нічого немає. Ні мостів, ні одної лінії електропередач, навіть стовпів немає, ні одного човна чи парому немає, залізні крани, пристані все пропало, навіть міста немає батьку, що ж це?..
- Браття козаки! Ми у скрутній ситуації. Зникло все навколо нас, все що називалось цивілізацією. Але у нас залишилось саме головне, це ненька наша земля Українська! Ось він острів славних предків наших. Ось все що вціліло на ньому, як символ, який нагадує нам, хто ми є насправді. - кошовий вказав на дерев'яну будівлю позаду. - Не будемо впадати у відчай. Не час для смути і зневіри. Будемо працювати і житимемо, як славні козаки Січі Запорізької починали жити вільно 500 років тому. До праці брати мої, козаки.



Все що залишилось від колишнього Запоріжжя це ось ця дерев'яна церква. Все що залишилось від людей, це 50 сучасних козаків, які зібрались на виступ у фортеці. Все що в них залишилось з знаряддя, це два човна (один довго стояв на березі і потребував ремонту), пару десятків шабель, декілька булав і пістолів, десяток рушниць і дуже мало пороху та куль. Кошовий гетьман рахував кожну кулю і кожен інструмент, молячи Бога, щоб дав їм вижити в цьому новому світі.


(если нужен перевод обращайтесь к админу в ЛС)
 
Форум » ФЛУДИЛЬНЯ » АльтернаЦива » клик по мини карте (случайный и не очень)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: